Nyår

1 universe, 8 planets, 204 countries, 804 islands, 7 seas, 7 billion people and my heart still tells me it's you. <3

Bara för att det är ett nytt år imorgon betyder det inte att någonting kommer ändras drastiskt. Alla kommer vara exakt samma personer imorgon, alla problem man hade under 2011 kommer finnas kvar. Samma idoter kommer att finnas kvar, de kommer inte magiskt att bara ändras under en natt. Allt försvinner inte helt plötsligt bara för att det gått ett år. Livet ändras inte på en natt, det funkar inte så. Men gott nytt år på er. :)

/ Karro <3


Tagga nyår!!

Sista dagen på året! Och jag taggar galet med hög dubstep! Har Jinny bredvid mig också och är så himla glad. Hihi, det kommer att bli en grym sista kväll på ett underbart 2011.

Såhär ser jag ut ikväll, kommer kanske bättre bilder sen!

/ Mikkan ♥

03.52

Kan inte sova. Fuck. My. Life. Orkar inte mer. Kan inte någon bara typ skjuta mig så jag äntligen får lite vila? Det här går inte längre. Fuck this. Godnatt.


Längtan

Om mindre än en timme kommer Jinny och hennes familj hit. De ska bo här hos oss i några dagar nu. Åh, det ska bli så roligt! Har saknat henne så mycket.

¨
Höhö, back in the days...

/ Mikkan ♥

Ben & Jerry's

Är typ lite sjuk så sitter o kollar på Criminal Minds och käkar glass, mums. Ska snart spela spel med familjen. Hoppas det blir kul, men jag vet inte riktigt haha.

Igår var jag hemma hos Irma med Olli och Bella. Vi chillade, kollade på film och åt pizza. Det var jättemysigt med en tjejdag. På kvällen var jag med familjen. Min farmor åkte hem imorse så jag spenderade kvällen mest med henne.

Nu ropar brorsan att vi ska börja.

/ Karro <3


Canon EOS 550D

Nu är det så att jag har fått en systemkamera!! Åh, lycka. :) Igår var jag och David på mellandagsrean och jag fick bland annat med mig ett par feta hörlurar hem. Är nästan lite kär i dem redan. På kvällen tog vi + William, Hanna, Pella, Ina och Sacha en spontanbio. Vi såg på The girl with the dragon tatoo. Väldigt bra faktiskt om man bortsåg från vissa scener som gjorde mig illamående...

/ Mikkan ♥

I love you because of who I am when I am with you

Man märker att det är lov när...
  • man har tappat uppfattningen om vilken veckodag det är
  • man lagar middag klockan två på natten med sin pojkvän
  • man vaknar vid tolv, somnar om utan att bry sig och vaknar två timmar senare
  • man tar sista bussen från Sticklinge och märker att man ändå har missat den sista bussen hem (fml, höhö)
  • man fullständigt skiter i skolarbetet som ska vara färdigt samma dag som skolan börjar
ÅH VAD DET ÄR SKÖNT MED LOV!
/ Mikkan ♥

Lovely day?

Tralalala, vilken härlig dag. Eller? Har typ inte gjort något idag. Suttit och läst typ hela dagen och nu har jag suttit och smsat med Mickan en liten stund. Vet inte vad mer jag ska göra ikväll, men imorgon ska jag till stan och shoppa och kanske träffa Sarah. Men vi får se hur det blir med det sistnämnda. Mu ska jag typ hitta på något, får se vad. Usch vilket tråkigt liv jag har...

/Karro <3


Hemma

Äntligen är jag hemma! Eller ja, det var väldigt mysigt på landet trots att det inte var någon snö. Spelade kort ända till sena natten igår till exempel och jag förlorade HELA TIDEN. Förstår inte riktigt hur det gick till för farfar förstod knappt vad spelet gick ut på, haha, men det var roligt. Blev även väldigt nöjd med mina julklappar, tack så mycket alla fina människor som gav mig! :)

Nu är jag i och för sig hemma hos David, men här bor jag ju nästan ändå så... Lol. Ska i alla fall göra det i några dagar nu typ, för det kommer några hantverkare hem till oss och ska fixa någonting så då kan inte jag vara hemma. Men det är chill!
Kollade på Shrek på landet, älskar åsnan!

/ Mikkan ♥

Dan efter doppardan

Vet inte om den här dagen har varit mysig eller jobbig. Är typ sjuk, eller iallafall halvt. Kan inte andas genom näsan och hostar som en galning, men annars mår jag bra. Just nu sitter jag och kollar på Criminal Minds, som vanligt hehe. Funderar på att sova snart men det kommer nog inte att gå inom den närmsta framtiden. Imorgon ska jag nog in till stan med min farmor eller träffa en kompis, vi får se vad som händer. Nu ska jag fortsätta kolla.

/ Karro <3


Kort

Eftersom Mickan är ute på landet i några dagar (tror hon kommer hem imorgon?) känner jag att jag borde blogga lite åt henne också, hihi. Ja jag vet, jag är jättekonstig.. Sitter just nu och spelar kort med min farmor, det går inte så bra faktiskt.. Förlorade med 5-3. Nu ska jag fortsätta spela och vinna den här gånger.

/Karro <3


Presenter

Godmorgon folket!

Vaknade för cirka en timme sen och har precis käkat brunch med halva familjen (resten sover..). Jag är helt kär i min nya telefon, har suttit och lekt med den sen jag vaknade samt typ hela kvällen, tack 'tomten'!! Nu ska jag fortsätta spela Temple Run och sen får vi se vad som händer.

/Karro <3

Mina presenter minus telefonen och ett par uggs


iPhone

Jag har fått en ny mobil, en iPhone 4S så nu kan jag mobil blogga då jag har tid. Jag är sååå glad, hihi. Nu ska jag fortsätta mysa med familjen.

/Karro <3


Julafton

Jag kan börja med att säga God Jul till er alla! :) Just nu sitter jag på golvet inne på toaletten (nej jag spyr inte). Sitter med färg i håret och får inte lämna badrummet så nu sitter jag här med datorn i knäet och har det rätt tråkigt faktiskt. Idag är det julafton och jag har fortfarande ingen julkänsla whatsoever. Kul för mig lixom. Vet inte riktigt vad jag ska skriva längre. Det är jullov. Jag har inget inplanerat, typ. Eller jo det kanske jag har, men aja. Nu ska jag fortsätta med mitt tråkiga liv inne på toan.

/ Karro ♥
Ville typ inte vara med på bild.. Eller så skrattar jag. Vem vet?

Dan före dopparedan

Shit. För det första; vad fan gör jag uppe nu? Ska upp halv åtta imorgon! För det andra; det är julafton imorgon! Alltså är det dan före dopparedan idag. För det tredje; jag har haft en trevlig kväll med David, Cornelia och Karro. Hihi btw, så åker jag till landet imorgon så kommer inte kunna blogga på ett tag. Vi får hoppas att Karro kan hålla bloggen vid liv ändå, men annars så förstår vi henne, höhö. Anyways, god jul på er alla!
¨

Världens finaste Mitzi!

/ Mikkan ♥

Christmas Swag

Nu är det jullov! Så jävla skööönt. Efter skolavslutningen gick hela klassen hem till Nicole och myste lite. Sedan gick typ hälften och det var då det spårade. SAJK. Haha, men jag och Klara fick damp och höjde musiken och skreksjöng med. Roligaste ever alltså. Efter det stannade jag till i stan med Paulina och sedan mötte vi upp Conne. Jag och Conne julhandlade lite innan vi båda skulle vidare på annat håll. Nu har jag och David precis kommit hem från Kulan och snart ska vi sticka hem till mig för att sova där. Mysig start på lovet!

Det blir inga bilder idag, men ni överlever nog. PussN^
/ Mikkan ♥

Skolavslutning

Svar till Mickan: BRA, FORTSÄTT SÅ, hihi.

Lyckades vakna i tid idag och med god marginal dessutom. Har hunnit äta frukost och allt utan att behöva stressa, Score! Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv så jag kan börja röra mig ner till tåget. Första morgonen på typ hela terminen som jag inte behövt stressa och faktiskt haft tid över till att bara sitta, så skönt. Efter skolan ska jag antingen in till stan eller hem o sova. Det lutar mot sängen, men vi får se hur jag gör senare. Just nu sitter jag och lyssnar på lite peppmusik innan skolan. Det är ju faktiskt skolavslutning idag, lovely. Kommer vara sååå skönt att slippa skolan ett tag samtidigt som jag kommer sakna det. Äsch, tiden kommer ändå gå så fort så jag ska inte hålla på och längta tillbaka till skolan..

/ Karro ♥
Sa11c <3

Höhö

Hehe, svar på tal till Karro: NU BLOGGAR JAG, hihi.

Imorgon har jag skolavslutning. Min första termin på gymnasiet slutar då. Det har varit en mycket rolig termin med en asskön klass, HS11 in my heart liksom.
Hehe, Karro har ju typ berättat allting... Jaa, har hängt på Kulan under de senaste två dagarna så har inte orkat blogga faktiskt. JUST DET! Jag vann över David på pingpong med två hela set. Jag är grym!!
Klara och jag i fredags på estetisk kommunikation. Fekke!!

/ Mikkan ♥

Where the story ends

Till Mickan: Du klagade på att jag inte bloggade, men nu är det faktiskt du som inte gör det. Get to it little girl, hihi.

Har precis kollat på några avsnitt av Criminal Minds för att sedan kunna somna bättre. Blir så trött av att kolla på film/serie innan jag ska sova. Samtidigt som jag blir typ rädd eftersom serien handlar oftast om mördare.. Bra combo sådär. Ska vara i skolan klockan 9 imorgon så har ställt larmet på halv 7. Hoppas verkligen jag kommer upp ur sängen imorgon. Brukar alltid försova mig och vakna typ 10 minuter innan mitt tåg går. Har man skills så har man. Nu ska jag in och kolla runt lite på WeHeartIt och lyssna på musik för att bli ännu lite tröttare. Godnatt på er.
/ Karro ♥
Nämen tjena kexet, står du här och smular?

Don't you forget about me

Försov mig imorse och missade tåget jag skulle ta. Jag hade dessutom sovmorgon till 10.50 så jag förstår inte riktigt hur jag lyckades försova mig. Missade dessutom nästan det andra tåget jag skulle ta så fick springa som en idiot för att hinna med det. Kul morgon lixom. Hade dock bara två lektioner i skolan vilket var fett chill. Sen åkte jag hem och träffade Mickan på tåget, eller aa jag tvingade henne ta samma tåg som mig så det var inte riktigt någon överraskning att träffa henne. Vi drog upp till skolan med Olli och Soffi för att hälsa på våran gamla NO lärare som ska sluta. Sen träffade vi även våran gammla mentor. Det var ganska skumt men mysigt att komma tillbaka till skolan. Men samtidigt är jag glad att jag inte längre går där. Anyways, när jag kom hem hade min mormor och morfar kommit hit, mysmys. Sen somnade jag klockan 5 och vaknade halv 8 igen. Hur skönt som helst att sova ut lite. Ska snart gå och lägga mig igen typ. Imorgon är det skolavslutning, glad tjej.

/ Karro ♥


Facebook

Jag saknar redan Facebook. Det har gått 4 timmar om 3 minuter och jag har typ redan abstinens. Detta känns verkligen inte bra. Och vad ska man göra inne på datorn utan Facebook egentligen? Jag har redan läst igenom alla bloggar jag läser, kollat bilder på WeHeartIt, varit inne på Youtube och typ försökt hitta på något vettigt att göra med min tid. När man väl inaktiverar sin Facebook märker man verkligen hur beroende man faktiskt är, helt sjukt. Men, jag har bestämt mig för att klara mig utan Facebook i minst en månad. Sen får vi se hur bra det faktiskt går, men jag hoppas på det bästa. Ska bli av med mitt beroende. Egentligen hatar jag Facebook, usch. Nee, nu ska jag lyssna på lite musik och försöka hitta någon ny rolig blogg att läsa. Om någon har något tips på något man kan göra är det bara att hojta till.

/ Karro ♥
En finfin dag med en finfin vän <3

Ny vecka, nya tag

Så, nu har jag tagit bort min Facebook och rensat mina kontakter på Skype och mobilen. Det känns väldigt skönt faktiskt. Trodde det skulle bli svårt utan Facebook, men just nu känns det bara väldigt skönt. Idag har varit en rätt så lugn dag, om man bortser från min morgon. Hade sovmorgon till 10.20 och skulle ta tåget som går 09.56. Vaknade 09.49 och fick total panik, MEN jag hann ner till tåget i tid. Jag har skills ibland asså. Imorgon ska jag träffa några fina vänner och sen på kvällen kommer min mormor och morfar hit. Mysigt mysigt. Nu ska jag fortsätta kolla på Criminal Minds och sen ska jag sova typ.

/ Karro ♥
Saknar tiden då man var liten..

Orkar inte

Jag har tråkigt. Lyssnar på musik. Vi förlorade matchen igår. Det suger. Kvällen var dock underbar. Familjen har dekorerat julgranen idag. Nu sitter jag och pratar med Soffi och Jacob. Det var allt för min del.

/ Karro

Ny vlogg upplagd


*hej smygreklam*

/ Mikkan ♥

Fridaaay

Tjoo! Igår var jag på Kulan och sov över hos David så därför blev det ingen bloggning. Äntligen är denna stressfyllda skolvecka över! Det är verkligen en lättnad. Blev ännu mer lättad över att hitta fler julklappar idag när jag julhandlade med min syster. Ikväll ska jag träffa David och sedan kanske vi ska till gården för att Martina så gärna ville, hehe. Vi får se hur det blir med det dock. Nu är jag sjukt hungrig så bloggar mer en annan gång. Ciao!

Soffi och jag för något år sedan...

/ Mikkan ♥

3 månader

Idag har jag klippt mig, pluggat spanska, varit med David och tränat fotboll. Någon som antecknar? Bra! Blev faktiskt riktigt nöjd med håret, väldigt kort dock. Men man vänjer sig. Imorgon har jag muntligt prov i spanska, är inte lika nervös inför det längre. Yay! Det tackar jag min fina pojkvän för. Vi har varit tillsammans i tre månader officiellt idag. Det känns som att vi har varit tillsammans mycket längre, men det är lite gulligt... Haha. Jag älskar dig! ♥

/ Mikkan ♥

3 dagar kvar

Trött tjej här. Har bara sovit fyra timmar innat, ibland hatar jag att inte kunna somna. Ska snart iväg till Fanny i Sticklinge och mysa med mina defense tjejer. Myspys på hög nivå. Annars då.. Det har det varit en ganska chill dag i skolan idag. Började 8.20 och slutade 13.10. Funkar lixom. Hade även en liten mysig tågdejt med Soffi imorse. Och idag är det bara 3 DAGAR KVAR till match. Förstår ni hur taggad jag är eller? Gahh! Fick även hem min matchtröja igår, och imorgon får jag min tjocktröja. Jag förstår inte att matchdagen snart är här, det är helt sjukt vad tiden har gått fort. Om tre dagar står jag där på plan och spöar skiten ur Hersby. Om tre dagar kommer det vara en grym dag. Om tre dagen är det dags att visa vad vi går för. jag är nervös som en åsna utan packning och förväntansfull som en kyckling på julafton. Åhh vad kul det kommer bli!!!

/ Karro ♥
Hittade ingen passande bild.. Saknar mitt hår

Mange Bjuder


HAHA SÅ BÄST! (de har spelat in på bland annat Rådmansgatan där jag går av varje dag!! OMG detta händer inte!!!)
/ Mikkan ♥

Galen

Kolla på den här videon. Det är helt sjukt. Jag tycker fan synd om hennes mamma. Hur kan hon göra så här mot sig själv? Asså jag tycker bara det är så jävla äckligt. Hon är fan helt störd i huvet. Nee, nu ska jag sova, godnatt.

/ Karro ♥

Fml

Idag har jag pluggat historia och spanska och brutit ihop på köpet. Har även hälsat på farmor och farfar. Träffade även David, hihi. Alltså jag dööör! Imorgon är jag i och för sig ledig, men då ska jag klippa mig kort, plugga ännu mer historia och spanska, träffa David (firar tre månader officiellt imorgon) och träna fotboll för sista gången detta år. STRESS! Borde även börja plugga lite tyska också... ÄNNU MER STRESS! Okej, andas Mikaela. Det kommer att gå bra om du bara lugnar ner dig lite och andas in genom näsan och ut genom munnen. Haha, det är något som Becca alltid säger...

/ Mikkan ♥

[ps. går ej att ladda upp bilder för tillfället, förutom en knäpp webbkamerabild, så ni får stå ut med ett tråkigt pepp-inlägg/jag-dör-av-stress-och-vill-inte-leva-inlägg idag. för brutalt? ok, men ni förstår min poäng. ds]

Fyra dagar

Jag pallar inte. Laddade precis när säsong 3 av Secret Life of the American Teenager och ska precis börja kolla på det. Allt är bra fram till efter cirka 1 minut då hela skiten börjar hacka. Kollar igenom alla andra avsnitt, samma sak där. Varför händer dåliga saker alltid mig? Gaahh. Annars har jag inte gjort något annat idag, typ. Och förövrigt så är det 4 dagar kvar. Love it!

/ Karro ♥
En av MÅNGA egobilder jag hittade på datorn, heh.

Som en fisk utan vatten

Orkade inte skriva något mer igår. Pluggade matte med Jonte i tre timmar. TRE FUCKING TIMMAR! Provet gick.. jag vet inte. Det gick nog helt okej. Sista uppgiften var inte kul. Kollade på den, insåg vilket helvete det skulle bli att ens försöka lösa den, så jag slog ihop provet, lämnade in och gick därifrån. Så kan man faktiskt göra, haha. Idag har varit en ganska chill dag. Förutom att jag behövde vakna 06.20 istället för 09.30 som jag vanligtvis gör på tisdagar. Kulkul. Efter matte provet var det Lucia i Aulan. Åh herregud va flummigt det var. Min historia lärare stod i mitten av allt och viftade med armarna, man hörde bara killarna sjunga, Inas telefon ringde, jag skrattade mitt fula garv precis när det blev knäpptyst i hela aulan. En lyckad dag helt enkelt. Nu sitter jag barnvakt och ska snart fixa mat. Magen kurrar som en galen fisk utan vatten.

/ Karro ♥
Kärlek <3


Muppigt

Sämst uppdatering idag från bådas sidor känner jag, men man kan inte alltid vara på topp. Ibland hinner livet ikapp en... Vi får hoppas på mer uppdatering imorgon! Nu ska jag stänga av datorn och prata med David ett tag. Har typ inte ens hunnit det idag... GODNATT

Just det! Kom på att jag och Klara pratade om att gå och se Ola Salo när han uppträder med någon orkester nästa år. ÅH VAD UNDERBART.
/ Mikkan ♥

What a day

Oj oj oj, vilken dag. Vet inte riktigt om jag tycker den var bra elle rinte. Kollade på film under de två längsta lektionerna, ganska najs sådär. Annars var dagen allmänt chill. Dock blev det galet när jag kom hem. Skulle börja skype plugga med Jonte men upptäckte att jag glömt mina matte böcker. Dagens första smarta move. Så det var bara att sätta sig på Lidingöbanan och åka och hämta de. Hände lite saker på vägen som jag inte orkar gå in på så noga. Men men. Sen har jag skypeat med Jonte sen typ klockan 6, heh. Nej men vi pluggar faktiskt matte. Matte prov imorgon, you know. Nu ska jag typ vara lite social med honom. Eller inte.. Han dissar mig nu. Fett drygt. Får väl kolla på ett avsnitt av Criminal Minds istället.

/ Karro ♥
På fredag kommer brorsan hem. Har saknat honom lite sådär halvt..

Spårat

Oj, herregud vilken spårad dag än så länge. Kunde inte sova igår så jag tror att jag somnade runt halv två och sedan behövde jag gå upp vid sju. Kul liv. Sedan hade jag prov i svenska, gick nog ganska bra dock. (En positiv sak, weho!) Sedan slutade min mobil att fungera så jag stängde av den i hopp om att den skulle fungera efter en omstartning. Haha, sedan kom jag på att jag inte kunde min pinkod så det slutade med att jag behövde slå in pukkoden när jag kom hem klockan halv sex. När jag äntligen hittade min pukkod så stod det att mitt SIM-kort var inaktivt. Mamma ringde Tele2 och de sa att jag behövde byta till ett annat SIM-kort (detta var typ tredje gången det händer på EN VECKA) och det gjorde jag, så efter typ en timme fungerade min mobil igen! Inte nog med det, jag är tvungen att skriva massor på min historieuppgift som ska vara inlämnad på torsdag. Sedan har jag sen träning (20:15 - 22:00). PANIK. Men jag skrev bara på utan att tänka alltför mycket (det brukar gå bäst då, hehe) och vips, nu har jag skrivit över en sida på historian, som max ska vara två sidor. Ibland börjar det faktiskt ljusna, även på de mörkaste dagarna... Fett emo, haha...



/ Mikkan ♥

Pepparkakor

Eftersom jag somnade halv 6 imorse känns det som att jag borde vara trött. Men nej, det är jag ju självklart inte. Jag hatar det här. Annars har varit en rätt chill dag idag. Har bara pluggat, chillat och ätit. En mysig söndag med andra ord. Kände att jag behövde det med tanke på den stress vecka jag kommer ha. Usch, vill inte ens tänka på det. Har precis mumsat i mig en massa pepparkakor. Love it! Nu ska jag kolla på ett sista avsnitt av Criminal Minds och sen tvinga mig själv till att sova. Lycka till till mig själv!

/ Karro ♥
Åhh, sommar <3

Promenad

Okej, min pappa och David smider planer bakom min rygg... Så nu sitter jag ensam i mitt rum och väntar på att de ska vara sociala med mig igen, haha. Så länge kan jag slänga upp några bilder från Karros och min mysiga promenad i fredags. Hehe, vi har fortfarande inte börjat med spanskan, så vi ska nog ta tag i den nu!

/ Mikkan ♥

Matte

Det tog sin lilla tid, men nu äntligen sitter jag och pluggar matte. Sitter och gör ett gammalt prov så kommer jag till en fråga om ränta på banken som lyder: Vargen har lurat Lille Skutt på 32 000 kr. Han sätter in pengarna på ett konto i Luxemburg med 4 % ränta som betalas ut varje år. Hur mycket har Vargen på kontot efter tre år? Helt normalt tal lixom, så jag börjar lösa det. Sen märker jag att under talet står det inom parantes: Vargen åkte fast efter 4 år då Krösus tjallade på honom. BROTT LÖNAR SIG INTE. Jaha tänker jag... Det var lite skumt. Det lät inte lika roligt nu när jag skrev det, men jag har tråkigt så för mig var det väldigt roligt. Nu borde jag fortsätta med pluggandet, men jag orkar typ inte. Haha, har suttit i typ en kvart totalt. Åh herregud vad jag suger..

/ Karro ♥
Dear math, I'm not a therapist. Solve you own problems.

Tredje advent

Nu har jag försökt att få spanskan gjord, men den är nästan omöjlig så nu är David på väg hit för att hjälpa mig med det sista. Ibland är det bra att ha en pojkvän som kan flytande spanska. ;) Det är den tredje advent idag så vi hinner nog med lite glögg-mys också. Wihooo!

Min älskling och jag. <3

/ Mikkan ♥

Trött

Somnade halv 6 imorse, kul. Är så sjukt trött att jag bara vill dö. Men nej, istället ska jag plugga en massa. Ännu roligare. Sam prov imorgon och matte prov på tisdag. Sen har jag Killers möten hela veckan typ också. Detta lär ju bli en rolig vecka.. Nee, nu ska jag ta tag i allt som måste göras ihopp om att åtminstone få lite gjort.

/ Karro ♥
Efter skolavslutningen i sjuan..

Plugg upp till hakan

Varför börjar man alltid plugga i sista sekunden? Man tycker att man är ute i god tid och så märker man att man har 1000 andra stora uppgifter att göra eller prov att plugga till. Jag har prov i svenska imorgon som jag inte har börjat plugga till, som tur är så är det nog inte alltför svårt, annars hade jag varit helt körd. Sedan har jag flera andra inlämningar och prov denna vecka... Okej, istället för att sitta här och whina ska jag ta tag i saken!

Så svenskan och spanskan, here I come!
Saknar min bebis. ♥

/ Mikkan ♥

Criminal Minds

Klockan är tjugo i 5 på morgonen och jag kan inte sova, kul. Är inte alls trött. Vet inte riktigt vad problemet är. Har försökt somna flera gånger men nu har jag gett upp hoppet. Sitter och kollar på Criminal Minds istället. Kommer vara dö trött imorgon och då ska jag ju plugga matte. What to do?

/ Karro♥
Saknar sommaren. Fuck you vinter </3

Hip Hip Hora

Haha, nu har jag precis sett på Hip Hip Hora. Kalla mig töntig eller whatever, men jag tycker om den på något konstigt sätt. Det enda som var jobbigt var att jag hade den nedladdad och jag behövde byta filer typ 1000 gånger under filmens gång och filerna var inte i ordning, vilket var fett jobbigt. Men är man envis så är man. Borde egentligen gå och lägga mig nu med tanke på att jag måste plugga massor imorgon, men jag är verkligen inte trött. Jag får väl försöka i alla fall. Godnatt!

/ Mikkan ♥

En la casa de mi novio

Nu chillar jag hemma hos David. AIK vann över Luleå med 3-2, så det var ganska spännande i slutet. Jag tror att Maddis skämdes över mig lite grann, hehe. Men det var roligt! Jag vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, David är nog inte så taggad på att dra ut eftersom att han är så trött... Men vi får göra det bästa av situationen. ;) SÅG NU ATT HAN HADE OSTBÅGAR!!!

Jag och min fina vän för några månader sedan.
Den gulligaste bilden ever! Speciellt Karro, hihi.

/ Mikkan ♥

The Runaways

Har precis kollat klart på filmen The Runaways som handlar om Joan Jett. Den var helt okej, inte den bästa filmen jag sett men det funkade. Jag har fortfarande inte ens slagit upp matte boken.. Får göra det imorgon istället. Just nu sitter jag och pratar med Soffi. Ska typ kolla på en till film snart, men jag vet inte riktigt vilken, hmm.. Orkar typ inte göra något ikväll, känner mig jättetrött och degig.

/ Karro ♥
Jag och min fina vän Sofia



Jag är sämst

Har fortfarande inte pluggat matte. Hah, jag är verkligen sämst. Har bara legat och dött lite halvt i sängen och chillat hemma. Har extremt ont i magen, så det blir ingen träning för mig ikväll. Synd, men sånt är livet. Tar igen det på träningen imorgon! Håller på att ladda ner lite filmer atm, så jag har något att göra ikväll. Nu ska jag hämta min glass i köket och hoppas på att det hjälper med mitt magont.

/ Karro ♥
Vad gör man inte när man har tråkigt?

AIK - Luleå

Tjoe bre!

Ishockeyn börjar om några minuter och jag är sjukt taggad! Det var länge sedan man gjorde någonting med familjen, så det ska bli kul. Men nu börjar de sjunga AIKs låt, vilket betyder att det börjar snart så gotta go! Byeee


I was born a champion

Har precis städat klart, och ska snart sätta mig ner för att plugga lite matte. Lyssnar lite på Chipmunk, grymt. Och har VÄRLDENS sug för Ben&Jerrys, så om någon har vägarna förbi en mataffär får ni gärna köpa en burk glass och komma förbi med den till mig. Träning om typ 1 timme. Jag. Orkar. Inte. Fast jag är såååååå taggad inför match, det är galet!
/Karro ♥
Jag saknar den här dagen..

Jobbig dag

Hade en mysig kväll med Mickan igår. Kom hem vid kvart i ett men lyckades inte somna förens typ halv tre. Satt och snackade med pappa om typ allt och lite till. Vaknade för typ 10 minuter sedan och är skit trött. Denna dag kommer inte bli kul kan jag konstatera redan nu. Klockan 16 ska jag befinna mig i Käppalas gympasal för att hjälpa till med killarnas träning i två timmar, sen efter det ska jag träna själv. Kulkul. Innan dess ska jag hinna städa mitt rum, äta mat, plugga matte och samhällskunskap. Detta lär inte gå.

/ Karro ♥
På grönan i typ sjuan (?)

Ishockey

God morgon!

Idag är jag på väldigt bra humör för jag ska på hockey! Det var så länge sedan jag såg en match så man kan ju inte säga att jag är annat än taggad! HEJA AIK! Matchen börjar klockan fyra så innan dess måste jag hinna duscha, äta mackor med nutella (muuums) och fortsätta att plugga. Denna helg gör så att jag ser ut som värsta pluggisen... Inte bra. Efter matchen ska jag träffa David!!! Äntligen kommer han hem. Hehe, han var borta igår och typ större delen av idag, men det spelar ju ingen roll... (a)
Haha, kolla vilken gammal bild jag hittade på mig i min systers dator... LOL

/ Mikkan ♥

Ungefär såhär glad är jag just nu

Oh. My. God.
- Äntligen klar -

Ni förstår nog inte vad jag har utsatt mig för och kämpat med under denna kväll. Jag har skrivit en hel jävla engelskauppsats! Jag vet, jag vet = jag har inget liv ibland. Men Karro stack iväg på träning och David är inte hemma så då kan jag ju passa på att plugga, tänkte jag... Hade skrivit sjukt mycket och räknade sedan igenom orden, (jaa, jag skriver för hand) men då insåg jag att jag behövde skriva åtminstone 100 ord till. Fml-moment. Men envis som jag är så lyckades jag! Är så stolt över mig själv just nu.

Detta ska firas med saft!
/ Mikkan ♥

Stupid horse!

Tjee!

Är nu hemma från skolan efter mycket om och men. Karro sitter i min säng och spelar spel på min iPhone. Det är den enda funktionen telefonen har kvar nu. Haha, men Karro är som en lycklig bebis på en sommaräng. Jag är fett hungrig så snart ska vi beställa pizza. Åh, det var länge sedan nu. Det ska bli så gott! Känner redan hur min mun vattnas. HAHA har någon någonsin tänkt på hur äckligt det låter?!

I skolan spårade vi ur, haha. Vi skulle demonstrera mot de människor som fuskade på "Killergame", om ni nu vet vad det är... Anyway, vi gjorde några fina *hosthost* skyltar och det slutade med att alla blev helt krejsy. Min skylt symboliserar hur arg jag är på hästarna som var med i leken!!! SAJK. Det är bara något man går runt och säger, fast då syftar man väl mer på whores. Hehe, men ville vara lite mindre grov since man ska skicka in videon på våran demonstration till elevkåren på skolan.

Obligatorisk "fjortis-dagens-outfit-bild" ✔
Sämst kvalité på webkamerabilder ✔
Bästa kompisar ändå ✔





STUPID HORSE!!!


/ Mikkan ♥

Sålänge du är min

Slutade 13.30 idag, typ 1 timme och 10 minuter tidigare än vad jag egentligen skulle sluta. Fett chill. Dagen var chill. Höjdpunkten var helt klart NO labb lektionen på morgonen. Vi körde ett spel som min lärare kommit på "Sopcity" kallas det. Jag dog lite, haha. Annars var dagen helt normal. Typ inget hände. Har suttit hemma och väntat på att Mickan ska komma hem. Ska dra över till henne då. Har typ inte träffat henne på typ en vecka.. :o Sjukt mycket jämfört med hur mycket vi sågs innan. Iochförsig gick vi i samma klass då, men men.

Ska vara med Mickan ikväll, sen träna kl 8 och sen vara med Mickan igen. Lovely. Nu ska jag dö lite tills Mickan kommer hem, heh.
/ Karro ♥
Min andra halva <3

Kulan

Haha, jag börjar tycka om min skola ännu mer nu - har sovmorgon till 12:05 imorgon. Tummen upp! Idag har jag hängt med min pojkvän och på Kulan. Det var kul. Höhö... Man kan ju tro att jag och Karro träffas ofta since vi bor tvärs över gatan osv, men det gör vi tyvärr inte. Man är ju så busy hela tiden. Jobbigt. HAHA. Jag gillar kakor. Okej, spååårat. My point, var i alla fall att vi ska ses imorgon och det längtar jag efter. Hihi. :) Nu väntar jag på att David ska ringa mig så att vi kan prata tills vi somnar. Myyys! Här kommer förresten en bild på hur söt min pojkvän kan vara ibland, haha:

You just gotta love him!

/ Mikkan ♥

Killers in my <3

Vilken dag.. Allt började som en vanlig torsdag med matte 09.15. Rätt chill lektion, inget speciellt hände. Snackade med en söt kille men aa.. Heh. Sen hände inget, blablabla.. Dagen gick vidare. Sen var det historia prov.. Vet inte hur det gick. Skrev en del men aa, jag vet inte. Efter det hade jag rast i 1 timme och 20 minuter, kul. Satt typ för mig själv tills mina klasskompisar blev klara en efter en.. Dagen slutade med svenska tal som gick bra, I think. Än så länge var dagen ganska normal.

Sen blev det stress hem, dumpa väskan och åka till Lidingö Bowling där både tjej och kill laget skulle samlas. Mysigt med middag och så. Allt var lugnt och mysigt tills vi skulle börja prata om matchen. Alla blev smånervörsa, pratade i min på varandra, tränarna blev sura för att vi pratade nonstop. Men det var inte förens vi började prata om fotbollsfesten som helvetet började. ALLA hade sin egen åsikt. ALLA ville få fram sin åsikt. ALLA skulle ha ordet hela tiden. Tänk er runt 50 ungdomar plus 11 tränare i en liten sal där alla ska prata. Ni kan bara tänka er hur det blir.. Jag gav upp diskussionen efter cirka 5 minuter, sen satt jag bara där 1 en timme och pratade med några lagkompisar samt lyssande på diskussionen. Det var KAOS. Men allt slutade lyckligt. Alla beslut är tagna och jag är SJUKT taggad inför match!!!
.
Nu blir det mys och film. Måste koppla av lite efter denna kaosiga dag.
.
/ Karro

Mattelektion

Som vi säger i HS11 - tjee! ;-)

Jag började precis min första lektion för dagen = matte. Min lärare går igenom ekvationer på tavlan som att min klass är dum i huvudet. Kanonkul med ett ironiskt k... Jag kom på att since jag har skaffat en ny mobil, som är mycket mer gullig än en iPhone(!) så kommer jag inte längre kunna mobilblogga efter idag. SADFACE. Vad ska jag nu hitta på under mina tråkiga mattelektioner? Haha, dramaqueen. RIP iPhone. Du har blivit ersatt av denna!!!


Push it to the limit

Har precis kollat klart på filmen Jump In, en äkta Disney film. Nu ska jag sova, skola imorgon. Tänkte bara säga godnatt lite snabbt. Och tack till Jonte som hjälpte mig idag med matten och allt det där, heh.

Jag och min gullegris till lillebror

/ Karro ♥

Set fire to the rain

Här kommer ett litet länktips: 

Imorgon har jag inte spanska på morgonen, vilket innebär att jag har sovmorgon! SCORE. Dock slutar jag klockan 16:25, men det är okej. Har ändå bara tre lektioner + att vi ska fika på en utav dessa lektioner! Åh, vad jag älskar min skola ibland. Trodde aldrig att jag skulle säga så om gymnasiet, men det är så mycket bättre än grundskolan! OH YEAH



[vet inte riktigt varför och hur mitt hår fick för sig att lägga sig så under en decemberkväll i åttan]

/ Mikkan ♥

Värdelös

Glöm inte bort att du är värdelös, värdelös. Och illa omtyckt för den du är, ditt jävla svin. Så jävla värdelös. Fan va sur jag blir. Trodde jag kunde lita på er, men nej jag hade visst fel. Jag sa det till er med tillit på att ni inte skulle sprida det vidare, men det gjorde ni visst ändå. Min tillit betyder visst ingenting för er. Kul.


Vissa människor asså... Anyways, sitter här och försöker plugga. Det går inge bra alls. Sitter och funderar på en massa annan skit. Jag vill byta klass, byta skola. Bort från Lidingö, bort från Stockholm, bort från Sverige. Jag orkar inte mer. Pappa tvingar mig också kolla på något tråkigt program på tv snart, super. Och sen har jag historia prov imorgon, vilket jag känner på mig kommer skita sig. Och svenska tal också, vilket nog inte heller kommer gå så bra. Fuck this shit. Kan inte någon komma och ta mig härifrån?
/ Karro

LikeABaows

Chacha bloggen!!

Haha, nu sitter jag hemma hos David och bloggar från hans mac, hur coolt?! Okej, egentligen inte alls... Hehe. Tiden har bara flugit förbi idag. Jag har i alla fall hunnit med att börja skriva lite på min spanskagrej och så har vi gjort en ny vlogg. Japp, för er som inte visste det (vem vet inte liksom?) så vloggar jag och min fina pojkvän lite då och då. Hehe, vi är inte alls gay... Men våra vänner tycker om det, så vi gör det för deras skull. *stirrar på en speciell person så känn dig träffad*
Min och Davids första vlogg. Enjoy! Kolla gärna in vår youtube-kanal LikeABaows *inte alls smygreklam*

/ Mikkan ♥

One day

Hatar att vara sjuk. Känner mig så hjälplös och det finns inget att göra. Har bara legat hemma idag, kollat på film/serier och ätit. Mat är typ det bästa som finns. Kollade på de nya avsnitten av Glee och Body of Proof. Kollade även på filmen One Day igår kväll, rekommenderas stark! Liiiiiite inception varning i slutet (?) Eller aa, jag blev iallafall lite förvirrad i slutet.

Idag fyller min kompis Alek år, stort grattis till honom! Har precis laddat ner två till filmer som jag ska kolla på senare. Men nu kallar plugget!
/ Karro ♥

Skolhäng

Nu sitter jag och Klara i skolan och pluggar - som de flitiga elever vi egentligen är! Vi slutade egentligen för en och en halvtimme sedan, ville bara poängtera det... Japp. Men nu ska jag röra mig mot tunnelbanan, see you!


Sjukling

Jag har gått och blivit sjuk. Kul. Gick till skolan idag men var tvungen att gå hem för jag mådde inte alls bra. Så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. Ska nog kolla på film eller någon serie. Eller kanske bara sova.

/ Karro ♥
Precis så känner jag mig just nu..

Godnatt

Sitter och pratar med Karina i telefon just nu. Super mysigt. Det var väldigt länge sen vi snackade. Ska snart gå och lägga mig tror jag, även fast jag inte är trött. Vi får se hur jag gör. Jag säger iallafall godnatt nu.

/ Karro ♥

You light up my world like nobody else ♥

Chill

Hihi, har spenderat kvällen med min lillasyster. Vi har bakat äppelmuffins, kollat på Top Model och kollat på Desperate Housewives. Mysigt! ♥ Men imorgon är det dags att pallra sig tillbaka till skolan, vi får se hur det går... Ska upp klockan sex, fuck my life. Efter det ska jag träffa David. Wihooo!



Min syster och jag för snart ett år sedan.

/ Mikkan ♥

You know I can't smile without you

Åh finafina du. Ni ska veta en sak, jag har världens BÄSTA vän. Hon lyser upp min dag med sin närvaro och får mig att må så mycket bättre. Utan dig hade jag inte varit den jag är idag.

En av våra många låtar ♥





Jag älskar dig min egna lilla knäppskalle. ♥

Jag ♥ Dig

Detta inlägg är tillägnat min bloggkompanjon aka min bästa vän. Vi har varit med om så mycket tillsammans under de tre år vi har känt varandra. Sätt på musiken innan ni kollar igenom bilderna. (Den börjar efter några sekunder...) Åh, vad jag älskar dig Karro! Tillsammans är vi starka. ♥

Underbara du!

HAHA innan en idrottslektion i sjuan!

Vi tyckte om att fota oss innan idrotten alltså...

Min fina vän på en friluftsdag i åttan.

Haha, reklambilden!

Jag tycker i alla fall att vi var lite söta på tåget... (klassresan i nian)

Flummiga små barn!

Fett coola, lite spontant sådär...

Pippi Långstrump & Gud ♥

På mitt landställe 2009, längtar tillbaka!

Vi är så konstiga, men jag gillar't!

En av våra många promenader.

KNÄPPIS nr 1

& KNÄPPIS nr 2

'
I'll stand by you, forever.

Saknar vintern med dig.

Haha, kommer ihåg hur många gånger vi behövde ta om dessa hoppbilder...

Innan vårbalen i nian!

Karro chillar galet och ser allmänt söt ut på tåget.

Efter skolavslutningen.

På Karros överraskningsfeezt ♣

You light up my day with your smile.


Haha, gillar att jag inte når ner med fötterna... xD

Lady Gaga-wb & hippie, omg.. Det var kul :)

Små tjejer på tjejmiddag, hihi.



Vad söta vi var, hehe



I love you like a fat kid loves cookies.

Honey

Känner att bloggen flödar med filmtips från Mickan, så då kände jag att jag också kunde lägga till ett. Såg precis klart filmen Honey med Jessica Alba. Mycket bra film det också faktiskt. Och de är SÅ grymma på att dansa. Tycker ni ska ta och se den.

/ Karro ♥

Remember Me

Detta är typ min filmdag? Haha. Såg precis klart Remember Me. Och jaaa, jag vet att jag är fett efter som inte har sett den än blablabla... Men jag måste bara säga att jag typ dööör av Robert Pattinson, så sjukt duktig!
/ Mikkan ♥

Bieberfever

Kom precis hem från skolis. Hade sjukt skön dag med bara två lektioner. Skulle egentligen haft engelska nu men min lärare sa åt mig att gå hem. Tack? Aja, min klass behövde ha lektion och jag fick gå hem utan att få frånvaro. Ibland gillar jag min lärare..

Nu ska jag plugga och sen sitta barnvakt. Usch och fy.

Hur kär kan man bli egentligen?

/Karro ♥

Bad Teacher

Nu har jag precis kollat på Bad Teacher, den var faktiskt bra. För er som inte har sett den ännu kan jag bara säga två ord; SE DEN!!

/ Mikkan ♥

Bajs

Ja, jag är sämst på att komma på rubriker, därav får ni ta del av min extremt dåliga humor. Kul va? Jag vet att ni gillar det. Känns som att alla är sjuka nuförtiden, men det är faktiskt inte jag. Är typ första gången jag inte är det. Känner mig rätt stolt faktiskt. Började även ha vinterjacka på mig idag. Har trotsat vintern fram tills nu. Busigt, jag vet.
Sitter och lyssnar på One Direction's nya skiva just nu. Har även lite halvt damp på blogg.se för det går typ inte att komma in på någon blogg alls. Fett jobbigt. Väntar även på att Mickan ska komma tillbaka från sitt toabesök. Nu står hon faktiskt och gör en smoothie (stalker much) så jag hoppas att hon kommer tillbaka snart igen.
Rätt så passande bild va? Jag älskar min humor <3

/ Karro

Sjuk

Jag mår typ fett illa... Och har galet ont i halsen. Feberyra + frossa in my heart. Låg princip bara i sängen både igår och idag. Jag måste även stanna hemma imorgon, vilket suger för då missar jag mitt grammatikprov i spanska. Behöver jag säga något mer än att jag hatar att vara sjuk? Tummen ner för det.



/ Mikkan ♥

What are words

Tjenis penis!
Som Mickan skrev innan så har vi bestämt oss för att starta en blogg tillsammans. Vi får se hur det slutar egentligen, heh. Det känns som att Mickan skrev allt som behövde skrivas för tillfället, så jag har inte riktigt något mer att tillägga. Slänger upp en liten bild istället.
En lång rast i nian. Fina minnen det.

Ny blogg

Hej hopp! ♥
Nu har jag och Karro fått för oss att börja blogga tillsammans igen. Lite töntigt, men man måste ju bjuda på sig själv. Hihi, fick bara sådana otroliga flashbacks från tiden då vi hade en annan blogg tillsammans och det måste ha varit det roligaste EVER. fjortisemo in my heart



~ efter skolavslutningen i nian

Välkommen till min nya blogg!