Korv

What a day.. Okej, den var inte så hemsk som jag trodde att den skulle bli, ska inte överdriva nu haha. Idag har jag varit i skolan och sen åkt buss. Hahah, nee men jag var i Centrum för att fixa lite grejer. Nu frågar ni er själva säkert vad jag gjorde i Centrum, men det ni, det får ni allt inte veta! Anyways, bussresan från Kottla till Centrum var ytterst trevlig. Träffade nämligen min long lost buddy Alek. Det var myspys. Däremot var bussresan tillbaka inte lika mysig. Halva hersby gick på, det vill säga väldigt många människor jag inte gillar haha. Men sen träffade jag Soffi på tåget så allt blev chill. Nu ska jag hjälpa lillbrorsan med att bygga ett Zoo (don't ask...) och sen ska jag badaaaa. ;D

/ Karro


BarnvaktN^

Nu sitter jag och skriver min debattartikel, som för övrigt är klar alldeles strax. Känns skönt! Förra veckan var jag så stressad då jag hade så mycket av allting varenda dag att jag fick ont halsen och nacken, det var det sjukaste jag har varit med om. Nu är det dock mycket bättre! Om cirka en timme ska jag iväg och träna lite fotboll. Tagga! Även om jag är fett trött, hehe. Har suttit barnvakt tidigare idag och det var faktiskt fett chill. Ska kanske sitta barnvakt imorgon också! Barnen är så himla söta! Trodde aldrig att jag skulle säga så.



glad_chey_95

/ Mikkan ♥

Horrible Bosses

Kul att man inte har kunnat sova ut på hela helgen... Var ju på tränarutbildning hela dagen igår, om inte Helene hade varit där hade jag typ dött, haha. Vid halv sju på kvällen kom jag äntligen hem till David. Jag sov över där och imorse gick jag upp vid halv nio för att träna fotboll. Idag var det tänkt att jag och min kära pojkvän skulle åka skridskor, men vi hittade inte skridskorna i källaren så det blev inget, hehe. Istället kollade vi på film och åt chips. Mmmm! Nu har jag precis tittat klart på Horrible Bosses, den var sjukt rolig!

Bild tagen av David, hihi.

/ Mikkan ♥

Förkyld o galen

Hejhopp. Jag har gått o blivit förkyld, typiskt lixom. I fredags hade jag skit ont i huvet och idag har jag även ont i huvet o måste snyta mig var femte sekund typ. Love life. Jag har dessutom gått o blivit hel galen. Känns bra det här asså. Nu ska jag gå o snyta mig ytterligare en gång. Hoppas alla andra har en bättre lördagskväll än mig.

/ Karro


On/off

Ibland önskar jag att det fanns en "AV" knapp på folk. Orkar inte med allt tjafs från mina föräldrar om mitt inriktningsval längre. Mitt liv, min framtid, mitt val. Förövrigt så Har jag ingen aning vad jag ska välja för inriktning, men det hör inte hit.. Nu ska jag kolla på Glee o försöka muntra upp mig själv.

/ Karro


Svart och svår

Okej, känner mig fett tråkig just nu för jag känner inte alls för att skriva egentligen. Ska upp klockan sju imorgon för att gå på ledarutbildning hela dagen, fml? Idag har jag varit på Skärsätragården med folk på hiphop-kväll. Det var ganska roligt... Dock känner jag mig lite svart och svår just nu, ungefär såhär:

/ Mikkan ♥

Ett öga rött

Jag hatar den boken, mer än något annat på denna planet typ. Den är så dålig och dessutom ligger jag extremt efter i läsningen.. Vi ska vara på sidan 184 idag (lektionen börjar om 10 min) och jag är på sidan 92. Känns inge bra.. Hehe. Idag kommer dessutom bli en lååång dag, blargh.. Nu ska jag fortsätta tortera mig själv med den här idiotboken.

/ Karro <3


Like a boss!

OMFG! Idag hade jag dansaudition. Både jag och Paulina var ganska nervösa, men det släppte i alla fall för mig så fort vi kom ut på dansgolvet. Det gick faktiskt väldigt bra! Jag kom in i F++, den gruppen jag länge har drömt om att få gå i. Dock vill jag dansa tillsammans med Paulina så vi ska börja i en annan grupp, men det ser jag också fram emot väldigt mycket! Jag känner mig ändå glad över min prestation och är väldigt stolt. ♥

/ Mikkan ♥

Trötter

Jag kommer somna snart, haha. Jag är så sjukt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, typ.

Annars då.. Min brorsa fyller 20 idag, så grattis till honom. :) nu ska vi fira med sushi och en massa tårta, mums.

/ Karro <3


Pluggsöndag

Jag drunknar i plugg snart. Hjälp mig någon?

/ Karro


Pizza Hut

Igår hade jag en super mysig dag med mina tjejer. Först satt vi på Wayne's och se gick vi vidare till Pizza Hut. Vi hade det verkligen så mysigt. Efter maten drog vi hem till mig o chillade där.

/ Karro <3


Chillar

Nu har jag långhelg! Inleder den med att vara med David och nu hänger vi även på Kulan. Och såhär kul har vi på Kulan, hehe.

/ Mikkan ♥

Chapter 27

Sitter o kollar på filmen Chapter 27. Den handlar om mannen som dödade John Lennon typ. Måste kolla på den pga att jag ska skriva om det mordet på John Lennon på historian. Imorgon ska är det öppet hus på Gångsätra så jag ska vara där till 20 för att snacka om Killers. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.

/ Karro <3


Pluggdejt

Idag är jag inte lika hängig som igår, vilket är väldigt positivt! Har haft en pluggdejt med Jennifer idag. Det var länge sedan vi sågs privat (vi är ju fotbollskamrater) så det var roligt! Man kan ha kul och plugga samtidigt, jag lovar... Nu funderar jag på att hoppa in i duschen och sedan kanske plugga lite till. Om jag orkar, vill säga. Annars ska jag nog bara chilla. *host*sova*host* Här nedan kommer en bild på mig och Jennifer för ungefär två år sedan. Söta ju!

/ Mikkan ♥

Grattis mami

Omg, är så sugen på choklad! Önskar nästan att de tog tillbaka "Marabou Passion", den var så god!! Tur att vi ska äta tårta ikväll eftersom att mamma fyller år. Grattis fina du!

/ Mikkan ♥

Jag vill ha värme!

Har nytt schema nu och måste säga att det är fett bra! Kom precis hem från träningen och jag har typ fått magmuskler?! Plankan är inte jobbig längre, älskar livet! Imorgon slutar jag tidigt, sedan är det löpträning utomhus och spelarmöte som gäller. Då fyller även mamma år så ska försöka hinna med att fira henne lite också. Tagga galet!! Längtar dock tills all snö försvinner så att man kan börja träna utomhus igen.

/ Mikkan ♥

Vänner

Idag har jag varit med Cissi hela dagen, supermys. Vi kollade på Friends, åt en massa popcorn o bara pratade. Imorgon är det skola och jag ser inte alls fram emot det. Måndagar är veckans jobbigaste dag. Nu ska jag fortsätta kolla på Friends o sen sova, godnatt!

/ Karro <3


Dans igen?

Känner att vårterminen kan komma till att bli ganska fullbokad och stressig. Har nämligen fotboll ungefär 4 gånger i veckan (inklusive match), ska förmodligen börja på dans en gång i veckan, ska vara barnvakt 1-2 gånger i veckan, ska plugga och bibehålla mina betyg samt ha ett liv utanför allt det där! Men allt går om man bara vill... Hehe.

/ Mikkan ♥

Paper heart

'Cause I've been shot down, everybody turn around to the sound of my breaking heart. Just burn, everybody take a turn light a match under my paper heart.

/ Karro


4 månader

...med världens finaste pojkvän! Åh, jag är så lycklig med dig. ♥ My heart's a stereo, it beats for you so listen close, hear my thoughts in every note.

/ Mikkan ♥

Mot Kulan!


Bild från förra året på Kulan, yao.

/ Mikkan ♥

2 timmar

Har varit i skolan i typ 2 timmar idag, fatta najs! Började kl 12 med spanska och flummade igenom den lektionen med Simon, as usual typ. Sen hade jag NO.. Vi gick till aulan bara för att få reda på att vi ska debattera mot en annan klass sen gick vi tillbaka till klassrummet. Ovärt eller vad? Aja, sen skulle man skriva fyra faktapunkter om sitt ämne och sen fick man gå hem. Asnajs dag faktiskt. Nu ska jag hem o höra typ inget. Haha, ja jag har ett väldigt intressant liv...

/ Karro <3


Bäst..

..på Temple Run!! Ja okej jag vet att folk har fått högre än mig men jag är stolt så who cares? Nu ska jag sova, godnatt!

/ Karro <3


Kreativ mitt i natten

Just nu sitter jag och skriver en novell såhär på natten. Den roliga delen är att det inte ens är ett skolarbete utan det är helt frivilligt från min sida. Den är dock inte alls klar, har mest skrivit en kladd på två sidor, men jag känner att om jag inte slutar snart så kommer jag bli uppe hela natten. Jag antar att jag tycker om att skriva väääldigt mycket?

/ Mikkan ♥

Längtar tillbaka...

...till den 18 mars 2010 då jag och Karro var på My Chemical Romance. ÅH DET VAR EN GRYM KVÄLL!!

/ Mikkan ♥

Hjälp?

Jahapp, då har min klass engelska och jag sitter här och är världens loner. Hela skolan har typ lektion nu så det ginns inget hopp om att hitta någon rolig människa att prata med. Nu får jag sitta här i 1 timme helt själv, kulkul.. Det finns inte möjligtvis någon som vill typ rädda min dag o ringa mig? Vore väldigt uppskattat. Slänger upp en bild för att visa hur uttråkad och deppig jag känner mig/ser ut just nu. Bajsdag.

/ Karro


Trött i kroppen

Herregud vad jag är utpumpad, men det känns så himla skönt! Fotboll är verkligen roligt och nyttigt alltså. Älskar känslan man får efter en riktigt bra och jobbig träning! Det är lite synd att jag förmodligen inte kommer att följa med mitt fotbollslag till Italien nu i vår... Men i sådana fall måste jag ta ledigt en hel vecka från skolan och typ ingen från det gamla F18 ska dit så då känns det inte lika värt. Hade varit kul dock... Nu har jag precis ätit lite yoghurt och müsli, mums. Men jag funderar på att gå och lägga mig snart, uppstigning klockan 06:00 imorgon igen. Dock får jag nytt schema nästa vecka, spännande...

Haha, i Italien med fotbollslaget 2010. Loner i hörnet med långt hår(!) Hihi, känns så ovant numera...

/ Mikkan ♥

Sur tjej

För en gångs skull när jag ÄNTLIGEN somnat tidigt kommer pappa in o ba 'sätt på datorn NU'. Så jag vaknar o ba wtf lixom.. Och nu sitter han och klickar runt på itunes och stör mig medan jag försöker sova. Tack pappa för att du förstörde min sömn, nu kommer jag inte kunna somna igen. Tack, tack så mycket för den du. Arghhhhhhh.

/ Karro


Stan

Vilken piss dg det har varit idag. Sov exakt 58 mintuter inatt av olika anledningar. Så jag har varit tröttare än trött idag och bara grinig som en apa. Dock blev det lite bättre senare under dagen då en viss person gjorde min dag sååå mycket bättre. Tack för att du finns H!

Just nu sitter jag på Lidingöbanan på väg hem. Har varit i stan med min fina klasskompis Erika. Vi Slutade runt 1 så vi bestämde oss för att åka in o bara kolla runt lite på allt som fanns. Det blev några mysiga timmar därinne. Nu ska jag hem, men innan dess ska jag hämta lillbrorsan från skolan.

/ Karro <3


Durch den Monsun

Jag hade redovisning idag på tyskan. Man skulle presentera om ett tyskt band och gissa vad jag valde? Haha, kanske inte så svårt att gissa men det gick faktiskt väldigt bra (=inga stödord, wehoo!) När jag visade den här videon för klassen kom så många minnen tillbaka till mig. Åh, vad jag fortfarande älskar dem!!

/ Mikkan ♥

Jag älskar rubriker, yao

Chacha bloggen!! Känner mig fett seriös idag, haha... Efter skolan stack jag och Olli till Pizza Hut och åt lunchbuffé. Vi satt där och bara pratade i nästan tre timmar, mys! Sedan träffade jag Nina och David, vi chillade och tittade på Johnny English Reborn, den var lite speciell... Sedan stack jag och David till Kulan och nu är jag hemma igen. Imorgon är det redovisning som gäller! Jag känner att min skola inte väntar ett dugg med läxor och shit, men det är ju jättehärligt! Not. HAHA, denna bild fick mig dock på bättre humör! Hoppas bara att du inte tar illa upp Olli, men man får ju bjuda på sig själv, hehehe.

Hihi, love ya!
/ Mikkan ♥

Never again

Nu har jag slutar, yippeeee! Eller aa, slutade för typ 35 min sen egentligen.. Jag behöver aldrig mer i ettan gå på en engelska lektion, vet ni hur lycklig jag är eller? Och det finns en chans att jag börjar 12.45 på fredag. Bara oddsen inte är emot mig (dvs bara min mentor väljer att vara snäll o ställa in mentorstimmen). Jag älskar tisdagar numera, flumm med Simon på spanskan och sen idrott i typ 50 min, wunderbaaaaart!!! ska hem o kolla på The Glee Class Project och sregla lite över hur underbar Cameron är. <3

/ Karro <3


Spanska

Sitter här på min första lektion denna termin, spanska. Vi ska tydligen skriva värsta uppsatsen första i gör, kul. Men vi fick använda mobilen till hjälp så google translate here i come!! Bara en lektion kvar efter detta dessutom, glad tjej! :D

/ Karro <3


Lonely, I am so lonely

Okej, rubriken är en överdrift HAHA men allvarligt - jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Förut tyckte jag verkligen om att vara hemma, att ha lite tid för sig själv ibland. Men så fort det händer nuförtiden blir jag bara alldeles rastlös efter ett tag. Har pluggat klart, spelat Sims, fixat med mina naglar osv, men nu har jag ingenting att göra... Måste bara vänta i drygt fyra timmar tills min träning börjar, fml. Men men, ska nog ladda ner en film att ligga och mysa till i min ensamhet. ♥

/ Mikkan ♥

Hemma

Nu är jag hemma igen. Eller, jag kom hem typ kl 21 igår, men pallade inte göra annat än att dö i sängen o äta. Även om jag var aptrött kunde jag inte somna förens typ halv 3, typiskt.. Men nu är jag vaken iallafall, eller har varit det i typ en timme. Idag ska jag städa och bara chilla. Imorgon är det skola igen och jag vill dö. Känns förtidigt att gå tillbaka lixom. Några dagars lov till skulle göra mig väl så jag kunde ställa tillbaka dygnet lite, men men.. Jag har iofs bara 2 lektioner imorgon, börjar 10.50 o slutar 13.40, lovely. Nee, nu ska jag läsa klart min bok som jag började på igår, SÅ SPÄNNANDE!!

/ Karro <3


Skola imorgon

Okok, jag vaknade för ungefär en halvtimme sedan av att David ringde mig. (Vi hade bestämt att han skulle väcka mig, hehe.) Eh ja, så då var det väl bara att gå upp. Idag ska jag nog bara chilla, plugga spanska och träna fotboll. Är dock inte taggad på något annat än att sova, yay...


It's in my eyes and it doesn't look that way to me.

/ Mikkan ♥

Sommarjobb?

Haha, spårad hemmakväll igår asså... JOKES. Nej men, vi spelade samma spel i typ en och en halvtimme med pappa och Maddis. Jaa, det var lite speciellt. Idag har jag och David faktiskt varit riktigt duktiga. Vi ställde klockan, som alltid ;), skrev CV och har mailat många ställen angående sommarjobb. YES!

Haha, ni ser ju själva hur taggade vi var!

/ Mikkan ♥

Justin Bieber

Jag fick tvn från min bror i några timmar eftersom han ska kolla på amerikansk fotboll senare ikväll. Och självklart så hittar jag ett program på MTV där de bara spelar Justin Biebers musik i en timme. Min familj hatar mig typ nu, men jag är nöjd. ;)

Idag har vi hängt på ett fett coolt museum, dock kommer jag inte ihåg vad det heter. Men aa, det var kul. Imorgon åker vi hem och vi måste lämna hotellet typ senast 11 så vi måste gå upp fett tidigt, FML? Aja, får sova på bussen/planet/bilen istället. Nu ska jag fortsätta njuta av Bieber och att plåga familjen.

/ Karro <3


I Am Legend

Igår var en sådan dag då man bara degade. Jag vet helt ärligt inte riktigt hur vi fördrev tiden. Jo, jag pluggade lite spanska, vi handlade, lagade mat, kollade på "I Am Legend" och en annan film som gick på teven. Helt plötsligt blev klockan tre... Då insåg vi att det var dags att sova, hehe. Idag har vi (om ni inte fattade det så menar jag mig själv + David) chillat och hängt en stund med Nina och Ana. Nu har vi precis ätit middag med min familj och ska väl bara ta det lugnt resten av kvällen. :)



/ Mikkan ♥

Starbucks

Vi har internet på hotellet men jag har inte orkat blogga alls. Just ni sitter jag o kollar på Grey's Anatomy samtidigt som jag fryser som en kyckling. Det är underbart här i Skottland. Allt är så gammalt men samtidigt så levande på något sätt, om ni förstår vad jag menar. Vi har gått runt hela stan de två senaste dagarna och bara kollat på allt som finns, helt underbart. Imorgon är våran sista dag här, sen åker vi hem på söndag. Ska försöka få med mamma o shoppa lite imorgon också. Jag vill verkligen inte åka hem, men det är visst så livet är.. Skriver mer när jag är hemma. Jag har inte tagit några bilder, så dessvärre har jag inga bilder att lägga upp. Men vi hörs. :)

/ Karro <3


When you look me in the eyes

Nu är jag vaken tidigt igen, hihi. (=vaknade alltså halv tio, inte just i detta ögonblick) Snart ska jag sticka till David för att ha något att göra since de flesta normala människor fortfarande sover. Vet dock inte riktigt vad vi ska hitta på, men det löser sig. Igår bakade vi muffins(!) Vi som aldrig bakar liksom... Men de blev sjukt goda! Tyvärr kunde jag inte ladda upp någon bild på det eftersom att blogg.se verkar hata min systemkamera... Sedan var vi även ute på en kall fotopromenad med Felice, vilket var väldigt mysigt. Och fina bilder blev det också! Som jag inte heller kan ladda upp, wihoo! Därför får ni istället en bild från nyårsafton som min syster tog. Estetiskt...

/ Mikkan ♥

Insaaane!

Vi har blivit helt galna, jag och David. Liksom, vad fan gör jag uppe nu? Usch, jag är så illamående pga för lite sömn. Somnade klockan tre och vaknade vid åtta. Vet ni varför? Jo, för att David övertalade mig att ställa tillbaka dygnet. Han kommer hit snart och sedan ska vi typ... Vara vakna tillsammans? Alltså, vad är vårt problem...

In your shadow I can shine.

/ Mikkan ♥

Sherlock Holmes 2

Vad är det med mig och se uppföljare till filmer utan att ha sett den tidigare först? Jaja, någon gång får jag väl lov att lära mig. Kom precis hem från bion, som jag såg tillsammans med Nina och Ana. Filmen var helt okej (borde dock se ettan också) men sällskapet var roligt! :) Här står vi till exempel och "letar" efter popcorn i soptunnan, haha...

/ Mikkan ♥

Framme

Hihi, nu är jag framme i Skottland. Sitter på en flygbuss påväg in till stan och till vårt hotell. Insåg att det fanns gratis WiFi på bussen, gissa om jag blev glad eller? Det är inte lika regnigt eller kallt här som i Sverige, fast samtidigt kan jag inte säga att det är varmt. Än sålänge gillar jag Edinburgh (stavning?), dock har jag inte sett så mycket än. Nee men nu ska jag kolla ut genom fönstret istället för att glo på telefonen!

/ Karro <3


Skottland

Sitter på flygplatsen just nu o väntar på att få gå på flyget. Dock går det inte förens om 45 minuter så jag lär ju sitta här ett tag till. Jag kommer troligtvis inte kunna blogga i veckan om jag inte lyckas hitta internet någonstans, så jag lämnar över bloggandet till Mickan medan jag e borta ;) Och sen vill jag bara passa på att säga grattis till min fina vän Soffi som fyller år idag. Grattisgrattidgrattis lilla bäver! <3


Flumm

Orkar typ inte skriva något men jag lägger upp några bilder från idag istället. Säger bara en sak, ibland får man bjuda på sig själv!!

Karro <3


Sims 3

Ja, var ska man börja? Dagarna som spenderades med Jinny var väldigt roliga. Men det är alltid trevligt när vi träffas, hihi. Nyårsafton var spårad, i alla fall ett tag, höhö. Det märkte man pga alla sår/bulor jag hade dagen efter. Men det var jävligt roligt! Fick spendera tolvslaget med min bebi också, så mysigt!

Igår och idag var jag med David. Han sov över här, vi spelade spel, tittade på film, fotade, gick på promenad, gjorde oss på Sims (vi är inte alls töntiga, jag tycker om sims och jag står för det) osv. Väldigt mysigt! :) Nu sitter jag och spelar Sims med Maddis såhär på natten, väldigt chill, yao.
/ Mikkan ♥

Thai mat

Idag har jag hängt med Anna hela dagen. Vaknade typ lite över 11 och gjorde mig iordning. Runt 12 möte jag upp Anna och vi gick ner till Ica. Sen deog vi hem till Anna o chillade där till typ 2ish då vi drog in till stan. Vi kollade runt lite i affärer, men hittade typ ingenting fint. Köpte bara en ny plånbok, vilket var mycket behövligt.

Efter stan drog vi hem till Anna och chillade i hennes rum ett tag. Sen bestämde vi oss för att dra ner till Thaien o käka, så vi gjorde det. Vi satt där nere i typ mer än 1 timme o bara snackade. Jag har varit helt död hela dagen efter att bara ha sovit i några timmar inatt så efter maten gick jag hem till mig och nu sitter jag här.

Funderar på att gå o lägga mig tidigt idag, så jag kan sova ut ordentligt tills imorgon. Jag måste packa imorgon, orkar inteee. Har suttit och tagit lite bilder i hopp om att bli bra på någon men går inge bra men lägger upp en ändååååä. Får bjuda på mig själv lite känner jag.

/ Karro <3


Tralala

Ligger här och ska sova snart. Det är varmt som i en ugn och jag vill typ dö pga av det. Idag har jag blivit helt besatt av ett iPhone spel, My Town 2. Töntigt jag vet, men ack så beroende framkallande. Man ska bygga sin egna stad med affärer, hus, parker, vägar, you name it. Jag vet jag vet, nu sitter ni och tänker 'fan vilken töntig tjej den där Karro är..' Men jag säger er bara en sak, testa själva så får ni se hur roligt det är.

Anyways.. Senare idag, vid typ 12ish på eftermiddagen, ska jag träffa Anna. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det lär bli mysigt som vanligt, har saknat den tjejen eftersom vi inte hinner ses så ofta. Sen på tisdag är mina planer halvt oklara under dagen, men senare på eftermiddagen/kvällen ska jag vara med Mickan. Och sen på onsdag åker jag till Skottland, woopwoop!

Och nu ska jag sluta tråka ut er med saker ni säkert inte bryr er om.. Kände bara att eftersom jag ändå ligger här med telefonen i handen, varför inte slänga upp ett inlägg? Aja, enough is enough..

/ Karro <3


2012

Första dagen på det nya året och jag planerar att inte göra ett piss. Visst låter det bra? Sitter i sängen o kollar på Criminal Minds. Ibland är det skönt att bara sitta o inte göra något alls. Don't you agree?

Imorgon ska jag träffa Anna, tror jag iallafall. Har inte träffat henne på sjuukt länge så vi har en heeeeeel del att prata om, längtar! Nu ska jag gå o hämta chips o bara tjocka mig.

/ Karro <3