It's just you and me, and honestly - that's everything I need


Aldrig ska jag släppa dig, min fina vän. Jag älskar dig så mycket att det gör ont.
/ Mikkan ♥

Skype

Imorgon har jag samhällsprov, tjohopp! Har suttit i några timmar på Skype med Erika och Linnea o gått igenom allt. Vi fattade tillslut allt efter tre veckors lektioner om detta ämne. Och hur lång tid tog det oss? MAX en halvtimme. Dåliga lektioner eller vad?

Aja, nu ska jag inte klaga. Idag var alla ettor från G-Town o såg Hungerspelen. Har fortfarande inte bestämt mig om jag tyckte den var bra eller dålig. Överlag var den bra men finns en del saker jag stör mig på. Men overall var det en skit rolig morgon iallafall.

Nu ska jag läsa lite i min svenska bok och sen sova. SNART PÅSKLOV, LETS GO. Taggadtjej_95

/ Karro


Sommartid!

Hej hopp! Den här helgen har varit en bra helg förutom att jag är förkyld som en ledsen åsna. I fredags var jag på tjejmiddag hos Irma, det var supermysigt! Igår skulle jag egentligen ha spelat match men min förkylning satte stopp för det. Istället åkte jag in till stan med Becca och David. Sedan kollade jag på den sista halvleken utav matchen innan jag och David gick och handlade kvällsmat. Nina svängde förbi en stund också och sedan stack jag, David, Karro, Ana, Jorunn och Vincent till Lidingö Rock! Senare på kvällen stack jag och David till Högsätra och till slut kom vi äntligen hem till mig där vi somnade gott. Idag har vi degat - vaknade ganska sent och nu sitter vi och pluggar. Blev precis klar med mitt svenska nationella-tal. Lycka! Då är det väl bara att plugga lite till, duscha och sedan ta en mysig promenad i det fina vädret. ♥

/ Mikkan ♥

I brist på energi

Jobbig vecka, ingen. Eller typ inte. Jag vet inte. Allt är knas. Hejdå.

/ Karro


I miss you


/ Mikkan ♥

Glad

LYCKAN GÅR INTE ATT BESKRIVA MED ORD.

(Till er som inte vet vem det är, fuck you. Jag vet vem det är, allt som spelar någon roll atm. Och om ni vill veta, ta reda på det själva, hehe.)


Lördag

Har haft en fett jobbig vecka, därav har har jag inte orkat blogga. Hoppas på en bättre vecka nästa vecka. Idag är det lördag, för er som inte visste lixom. ;) Idag ska jag chilla hemma o städa, sen äta middag hos Mickan. Sen blir det spontanäventyr! Vi får se vart vi hamnar helt enkelt. Lär bli kul!

/ Karro


Jag tror mitt hjärta blöder

Helt plötsligt började jag må så jävla dåligt fysiskt. Förstår ingenting. Vill bara lägga mig ner och dö. Orkar därför inte skriva något superpepp blogginlägg. Hejdå!

/ Mikkan AKA Emocheyen ♥

Utvecklingssamtal

Idag är det tisdag och jag har varit ledig. Ledig, åh vad skönt tänker ni. Men nej jag har haft en jättetråkig dag och minst sagt inte skön alls. Vad gjorde jag då? Jo jag pluggade, drack varm choklad, pluggade, hade utvecklingssamtal, pluggade, åt thai, pluggade, tog en tupplur, pluggade, åt, pluggade, drack varm choklad, pluggade, pratade i telefon, pluggade, tog ett bad, pluggade och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Om man bortser från allt plugg hade det varit en ganska chill dag, men nej skolan ska förstöra mitt liv. Har aldrig längtat så mycket till helgen som jag gör just nu i denna sekund. Livet suger atm. Muntra upp mig någon, snälla.

/ Karro


Maddis 14 år!

Idag fyller världens finaste syster 14 år! Min lilla fjortis, haha. Jag älskar dig jättemycket, oavsett vad. Hoppas att du hade en toppendag. Puss på dig!
/ Mikkan ♥

I wanted to tell you all my secrets, but you became one of them instead

Skrev ett inlägg i fredags men det gick inte för blogg.se fick damp och publicerade aldrig inlägget, kul. Nu är det iallafall måndag och jag ska spendera den med historia boken och ben&jerrys glass.

I fredags var jag på Tyler Ward med Soffi. Träffade även Conne o Gustaf där. Konserten var förövrigt helt underbar. Har varit lycklig sedan i fredags pga av det. I lördags träffade jag David och sen var jag på Lidingö Rock. Och sen igår pluggade jag i cirka 8-9 timmar. Sen kom Mickan över och vi hade det mys, as usual. Sen var det plugg igen för min del. Orkar inte, haha. Är iallafall ledig imorgon, förutom utvecklingssamtal, och jag ska spendera dagen med vad? Jo plugg. Nu ska jag sluta skriva om saker som ingen bryr sig om...

/ Karro


Ego

Jag har haft en väldigt intensiv och jobbig vecka, därav den sämsta uppdateringen. I lördags var jag i alla fall i stan med Conne. Fick med mig en klänning hem! Åh, är så himla nöjd med den. Sedan hade jag träningsmatch och jag var åtminstone glad att mina knän höll någorlunda bra denna gång. Idag har jag varit med David och fotat ute i det fina vädret. NU ÄR DET ÄNTLIGEN VÅR. Senare på kvällen var jag med Karro, vi tog en kort promenad och pluggade men hann med en hel prat, vilket som vanligt var helt fantastiskt. Hihi, tog lite egobilder med Karros mobil så jag slänger upp en bild från detta.


/ Mikkan ♥

Skadeglädje är den bästa glädjen

Är lite sönderstressad. Har tre prov på tre dagar. 1/3 är klart nu. Och det var ju inte det bästa jag har gjort, kan man ju lugnt säga. Känner dock inte att jag orkar bry mig. Oj, cooling123. En positiv sak är i alla fall att biljetterna till Hungerspelen har släppts nu. Det enda negativa är att jag inte kan boka dem - för jag är inte medlem i bioklubben. Love life. Peace out bitches.
/ Mikkan ♥

Åre

Kom hem från Åre igår vid typ 21 -21.30 tiden efter att ha suttit i bilen i typ 11 timmar.. Sjukt jobbigt. Alltså blev det ingen promenad som Mickan skrev i förra inlägget, tyvärr. Får bli någon annan gång. Nu är jag i skolan och ska om en kvart göra mitt samhällkunskapsprov.. Orkar verkligen inte för jag har inte pluggat alls, men jag får gå hem efter det så jag är glad ändå. Aja, nu ska jag läsa igenom allt en gång till.. Lycka till till mig själv :)))

/ Karro

(slänger upp några bilder från Åre..)


Köttigt

Detta måste vara första helgen på länge som jag faktiskt håller mig hemma, eller i alla fall i området. Torsdagskvällen blev ganska spårad, så jag mådde väl som förtjänat i fredags, antar jag. Jag hade i alla fall kul och åt sushi + tittade på Big Brother med Olli på fredagen. Igår gick jag ut på en lång fotopromenad med min syster och det var faktiskt väldigt mysigt! Sedan kom David hit och sov här. Idag har vi varit ute och sprungit, man känner sig sådär lagom stolt. ;) Nu har jag pluggat och ska väl städa lite också. Ikväll kommer Karro hem, vi har inte setts på hundra år (!!!) så vi ska förmodligen ut på promenad. Hihi, mys!

Ungefär såhär köttig kände jag mig idag, heheh...

/ Mikkan ♥

Plugg i massor

Jaha, då är det väl bara att sätta sig ned och börja plugga...


/ Mikkan ♥

Cornelia 17 år!

Idag fyller världens bästa Cornelia 17 år! Love you bestie! ♥
/ Mikkan ♥

Jag är glad idag

Hej hopp! Nu är jag hemma från landet. Det var väldigt mysigt, må jag säga! Hihi, måste tacka det fina sällskapet. Fick faktiskt en tredjedel av plugget gjort också, vilket känns väldigt bra. Nu sitter jag och lyssnar på The Ark (♥) medan jag gör mig iordning för kvällen. Ikväll blir det fiesta! Fett pepp!! Hihi, puuuss!

/ Mikkan ♥