Nästa: LANDET

Wehoo! Nu sticker jag och David iväg till mitt landställe! Det ska bli så skönt att komma bort från all kommunikation, alltså typ internet osv. Hihi, som det ska vara! Puss på er.


/ Mikkan ♥

There's a reason why I love you


Åre

Om ungefär 7 timmar åker jag till Åre med la familia. Det vore skönt om jag kunde sova lite innan dess, men det hår inte. Är jätte trött och det rinner ur ögonen, men jag kan inte sova. Varför ska det vara så svårt att somna för? -.-
Idag har jag iallafall varit med Soffi. Vi gick en långpromenad sen chillade vi hos henne ett tag. Runt 4 drog jag hem för att packa och sedan dess har jag bara degat. Nu ska jag fortsätta att försöka somna.

/ Karro


Puss in boots

Idag var jag i stan med David. Vi åt på Pizza Hut och sedan såg vi på Mästerkatten, hihi. Den var fett rolig! Och jaa, vi är ganska barnsliga ibland, men det får man vara, tycker jag. ;) Efter det drog vi till Kulan. Vi kom fram till att jag är fett hipster med mina 3D-glasögon osvosv. Annars då? Har spanskaprov och engelskaredovisning imorgon, great att jag inte har pluggat! Jaja, det går säkert bra! Hehe. Men man får ju tänka positivt - imorgon är det LOV! Gud vad skönt det ska bli med ett välförtjänt sportlov.

20120223-212644.jpg'
HAHA fulaste bilden som Fredrik tog! Love life.

/ Mikkan ♥

Before I die 2


Sjuk

Sitter i skolan och mår skit dåligt. Det värsta är att jag inte kan gå hem eftersom jag har jätteviktiga greker i skolan idag. En av de som är ett svenska tal som är sista lektionen. Kul eller vad? Sitter här o fett depp medans alla andra har engelska.

/ Karro


Sagan om ringen

Jaha... Efter en ständig huvudvärk i tre dagar klarade jag inte mer. Jag gick till skolan och gjorde mitt spanskaprov, efter det var jag halvdöd på människans språk och sedan åkte jag hem. Jag ansåg att det var bäst så. Dock blir det lite synd för jag kommer att missa både min dans och min fotboll idag, men jag får väl vila upp mig till imorgon istället. (Hehe, som ni märker har jag lite ångest över att inte vara i skolan.) Åh förresten! Imorse när jag och David vaknade/gick till tåget så var det ljust ute! Det var inte ens kallt. Hihi, snart är det verkligen vår!!

Nej, nu ska jag nog lägga mig ner och titta på Sagan om ringen!
/ Mikkan ♥

Minnen

Sitter och pratar gamla minnen med David. Hihi, det var tider det! Annars då? Jag håller på att bli lite sjuk, jobbigt jobbigt. Hehe, skulle egentligen ha pluggat massor idag men det sparar jag lite fint i en hög tills imorgon. Låter som en mycket bra idé, tycker jag! Jag var istället ute och filmade till ett skolprojekt med David idag. Sedan kollade vi på gamla videos från när jag var liten. HAHA! Nu ska jag skypa lite och lyssna på den här låten innan jag går och lägger mig:

Jag har sagt det en gång och jag säger det igen: JAG VILL HA SOMMAR!

/ Mikkan ♥

Before I die


Fredag & Lördag.

Igår var det fredag och som vanligt en onödig dag i skolan. Efter det åkte jag in till stan o träffade Bella. Vi fikade och gick runt lite och kollade i affärer. Sen åkte vi hem till mig o kollade på film, som förövrigt tog typ 1 och 1/2 timme haha. Idag är det lördag och jag ska inte göra ett piss typ. Ska plugga lite och sen bara ta det lugnt. Dessutom kommer pappa hem från Afrika snart, så det ska bli kul att träffa honom igen.

/ Karro

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3153394/images/2012/pic_189987448.jpg" class="image">


Friluftsdag

Orkar inte skriva något just nu, pga en massa anledningar, så jag lägger upp några bilder från dagen istället.

/ Karro


Huvudvärk

Okej, nu har Karro tjatat på mig om att blogga så jag får väl ta mig friheten att göra det på min lektion, hehe. Det är väl lika bra för jag är ändå nästan klar med mitt manus (alltså mitt projekt på estetisk kommunikation) plus att jag har en sådan huvudvärk att jag inte riktigt orkar koncentrera mig längre.
Hehe, hade matteprov idag och jag tänker nog inte förvänta mig för mycket då min lärare är ganska efterbliven = hon tar med saker på prov som vi typ inte ens har gått igenom. Haha, tror alla i min klass hatar henne. ;pPppPPp
Öh, annars har jag väl bara spelat fotboll den här veckan... Är dock skadad nu så det suger lite. Vill helst bara lägga mig på en mjuk plats och sova. Så ja, jag ska inte uttråka er mer. PussN.

/ Mikkan ♥

Skolan

Just nu sitter jag på natur lektionen och kollar på en film om lungorna. Det är intr speciellt spännande så jag vet inte riktigt hur mycket jag egentligen lyssnar, hehe. Nu sjungs det en sång om lungorna också, hahah.

Igår satt jag barnvakt och sen kollade jag på film innan jag somnade. Kollade även på nya Castle avsnittet, och OMG! Till de som kollar på det fattar vad jag menar. Ikväll ska jag sitta barnvakt igen och även kolla nya Glee avsnittet. Som jag har längtat!!

/ Karro


...


Rip

Den här dagen kunde ju ha slutat bättre måste jag säga.. En av de gladaste, finaste, mest underbara hundar jag någonsin träffat flög upp till hundhimlen idag. Har känt Dacke sen jag var väldigt liten, han var nästan som min egen. Kommer sakna dig fina hund. <3

/ Karro


Tjockis

Jahapp, då vare måndag igen. Har svenska lektion nu. Vi sitter o kollar på en film på franska. Jag HATAR franska. Blää. Annars känner jag mig allmänt tjock efter helgen. Har ätit SÅ mycket i helgen att det är helt sjukt. Men ska till gymmet idag på idrotten så de e lungan. Nu ska jag sova, höhö.

/ Karro


Sunday bloody sunday

Varför ska det vara så förbannat kallt ute? Orkar inte. Aja, idag är det söndag och jag planerar att inte göra ett piss. Visst låter det bra? Har chillat hela morgonen och nu har jag också städat så nu får det räcka med ansträngning för idag, haha. Får se om det dyker upp något roligt att göra annars chillar jag nog bara hemma hela dagen, super mys.

/ Karro


Vill ha sommar!

Åh, vad jag vill ha sommar just nu. Orkar inte med kylan och snön längre. Man blir fan deprimerad när man kollar ut. Nej, jag vill ha värme!

Haha, vet inte riktigt vad jag gör, men jag var bruuun!

/ Mikkan ♥

Underbara vänner

Jag har bara för bra vänner asså. Gissa om jag inte får ett sms efter att jag lagt ut bilden om semlan på Instagram. Jo, Bella hade fixat semlor till mig o kom hit o lämnade de. Jag har helt klart de bästa vännerna någon kan ha. Bara så ni vet lixom. Så tack Bella, och alla andra för den delen, ni är helt fantastiskt underbara! Nu ska jag dö i sängen. Orkar verkligen inte göra något ikväll whatsoever.

/ Karro


Min dag

Btw, den som kommer hit med en semla är världsbäst!!!

/ Karro


17 år

Igår fyllde jag år och jag hade en grym födelsedag! Firade med familjen på morgonen, var i skolan och sen på kvällen var jag med mina fina underbara vänner. Vi åt tacos och bara myste.

Idag ska jag chilla och sedan äta födelsedagsmiddag med familjen på kvällen, super mys. Nu ska jag fortsätta kolla runt på datorn och bara ta det lugnt.

/ Karro


Karro 17 år!

Om några minuter ska jag sticka över till Karro för att fira hennes födelsedag tillsammans med några andra fina vänner! Det kommer bli så himla mysigt. Hihi, är även fett hungrig för jag har inte ätit någonting sedan lunch så jag taggar galet till tacofiestan!!

Grattis på födelsedagen bästa du!

/ Mikkan ♥

Positiva tankar

Jag sitter i fåtöljen och känner smärtan bulta i min fot. Tänker på hur mycket plugg jag har under de kommande veckorna och på hur jag inte orkar ta tag i det. Känner hur mensvärken bara blir värre och värre. Tänker även på min helg som typ bara kommer att bestå utav plugg. Jaja, ibland måste man bara älska livet.



/ Mikkan ♥

Tjalalaaaaa

Börjar skolan snart. Om typ 13 minuter, men det är typ ingen här så jag sitter helt själv nästan. Ingen rolig människa här iallafall. :p har bara två lektioner idag, älskar tisdagar!!! Om jag bara inte haft lunch mellan de skulle allt varit ännu bättre, men jag ska inte klaga.. ;) den här veckan kommer bli grym, o på fredag smäller det!! :D

/ Karro


Sad moment

Gick in på mina bilder på facebook nyss och såg att DU hade gillat o kommenterat. Vad hände med oss egentligen? Hur kunde det bli såhär? Jag vet att jag inte borde, men fuck it, jag saknar dig.

/ Karro


Piss

Bokrapport imorgon på en bok som jag varken fattar eller gillar. Varje mening är EN SIDA lång. Idag har jag städat, ätit och kollat på film. Nu är jag på dåligt humör typ. Ska upp tidigt imorgon. Hejdå.

/ Karro

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3153394/images/2012/pic_188006558.jpg" class="image">


Double Rainbow

Omg, best song ever. Typ.

/ Mikkan ♥

Kladdkaka på g!

Alltså, kan man få träningsvärk i rumpan av att spela fotboll? HAHA fattar ingenting... Spelade match igår, det blev 1-1, helt okej start på året antar jag. Med en avbytare blev det ganska tungt, men det var roligt! Till exempel blev jag fett irriterad på en tjej som var på mig hela tiden så till slut sparkade jag henne på hälsenorna och knuffade bort henne, gissa om hon lackade, haha! David kollade på matchen och tog massa bilder, vet dock ej om de är värda nog att visas = jag ser ut som ett mongo.

Oj, nu kommer Klara snart hit för att plugga och baka kladdkaka! Gotta go, ciaaao.
My little gum'

/ Mikkan ♥

Sovmorgon

Hejhopp!

Idag börjar jag 12, så skönt. Sitter o verkligen njuter av det lilla faktum. Dricker varm saft o ska snart äta frukost. Idag har jag bara två lektioner, sen ska jag till Hersby o chilla där tills Irma slutar. Sen ska vi in till stan o gå på bio. Kommer bli en supermysig fredag känner jag redan! Förutom att jag tappade en kopp i golvet så den gick i tusen delar och att jag brände mig på saften så är allt på topp! Får se hur resten av dagen bli, hoppas jag inte klantar mig allt för mycket. ;)

/ Karro


Träningsnarkoman?

Har inte tränat så här hårt på länge! Vi körde intervaller och styrka i stort sett hela träningen - det var jobbigt, vill jag lova. Men nu känns det sjukt skönt! Är dock lite småirriterad av anledningar inte ens jag själv vet om. Kanske beror på trötthet och stress? Jaja, hur som helst så får jag ta nya tag och sova bort det. Godnatt!

Ler varje gång jag ser bananhunden!!

/ Mikkan ♥

Onsdag

Jag orkar typ inte skriva något idag.. Men jag har iallafall haft en mysig dag. Först skolan och sen pluggsejt med Mickan. Lägger upp några bilder istället. Godnatt.

/ Karro


Sovmorgon

Åh, vad skönt att man börjar 12:35 idag och slutar 14:40. Det kallar jag underbart! Just nu sitter jag och äter frukost medan jag lyssnar på musik. Ska gå om ungefär en timme och så länge kan jag bara slappa brutalt mycket då jag inte riktigt orkar plugga just nu. Efter skolan ska jag och mamma fixa ett legg till mig. HAHA jag vet att jag är fett efter med det där, men nu tar jag tag i det, ok?! Sedan ska jag nog bara plugga och kanske träna.

Igår slutade jag vid halv ett så då stack jag hem till min sjukling till pojkvän. Vi såg på Avatar, den var faktiskt bra! Hade ju varit lite rebell när jag var mindre och inte sett den, men nu inser jag verkligen vilken dum unge jag var, haha.
Jag och min bebi för någon vecka sedan.

/ Mikkan ♥